.

.

BYNH

Χυλός από καλαμπόκι  που αλέθεται και στη συνέχεια βράζεται. Παρασκευάζεται με διαδικασία άλεσης από αποφλοιωμένο πυρήνα καλαμποκιού καθαρισμένο από ακαθαρσίες. Στη διαδικασία το πίτουρο και το φύτρο αφαιρούνται σχεδόν εντελώς.

Προσδιορισμός

  • Τέφρα: μέγιστο 0,5%

  • Ολική αλφατοξίνη: 20 mg/kg

  • Λίπος: μέγιστο 1%

  • Πρωτεΐνη: μέγιστο 7%

  • Υγρασία: μέγιστη 14%

Εφαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων:

  • σνακ

  • σιτηρά

  • αλεύρι ζύμωσης

  • παρασκευή μπύρας

  • Ζωοτροφή

  • ζωοτροφή

  • Σάκοι πολυπροπυλενίου με ένθετο/χάρτινα ελάσματα, καθαρό βάρος έως 50 κιλά
  • Δοχεία από μαλακό πολυπροπυλένιο (μεγάλοι σάκοι) καθαρού βάρους έως 1.000 kg ή όπως έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη
  • Χύμα

Η συσκευασία έχει το λογότυπο του κατασκευαστή και μια ετικέτα τοποθετημένη στη ραφή με τυπικές πληροφορίες καταναλωτή.

Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Αποθήκευση: σε αεριζόμενο δωμάτιο στην αρχική συσκευασία σε θερμοκρασία κάτω από 25°C και σχετική υγρασία αέρα κάτω από 75%.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο