ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΜΗ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με άλμη και κιτρικό οξύ. Ο καρπός είναι τσακιστός ακανόνιστα και η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης . | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Ναυπλίου, Χαλκιδικής ή Αμφίσσης διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης τσακιστής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο εξαρτώμενο από το χρόνο έναρξης της ζύμωσης | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8-12 % ρΗ: 3,6 –4,3 Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές , νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ. | Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ | 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 450Kcal/ 108Kj |
Fat | 10.6 gr |
Of which saturated | 1.4 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 0.1 gr 0 gr |
Proteins | 2.1 gr |
Fibre | 0 gr |
Salt | 1.40 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές Αμφίσσης , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με εμβάπτιση σε άλμη και γαλακτικό οξύ. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Χαλκιδικής (ή Αμφίσσης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση τυπική της πράσινης ελιάς φυσικής ζύμωσης,εμβαπτισμένη σε διάλυμα άλμης και γαλακτικού οξέος. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο εξαρτώμενο από το χρόνο έναρξης της ζύμωσης. | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές αμφίσσης , νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ασκορβικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 450Kcal/ 108Kj |
Fat | 10.6 gr |
Of which saturated | 1.4 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 0.1 gr 0 gr |
Proteins | 2.1 gr |
Fibre | 0 gr |
Salt | 1.40 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές χαλκιδικής , που έχουν υποστεί εκπίκρανση με διάλυμα σόδας και εν συνεχεία εμβάπτιση σε άλμη και γαλακτικό οξύ. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Η ύπαρξη κόκκινου δακτυλίου περιμετρικά του κουκουτσιού είναι επιτρεπτή. |
Γεύση τυπική της πράσινης ελιάς ισπανικού τύπου ,εμβαπτισμένη σε διάλυμα άλμης και γαλακτικού οξέος. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο εξαρτώμενο από το χρόνο έναρξης της ζύμωσης. | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές χαλκιδικής , νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ασκορβικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ | 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 450Kcal/ 108Kj |
Fat | 10.6 gr |
Of which saturated | 1.4 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 0.1 gr 0 gr |
Proteins | 2.1 gr |
Fibre | 0 gr |
Salt | 1.40 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ (ΙΣΠ. ΤΥΠΟΥ) ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές χαλκιδικής ή Αμφίσσης , που έχουν υποστεί εκπίκρανση με διάλυμα σόδας και εν συνεχεία εμβάπτιση σε άλμη και γαλακτικό οξύ. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Χαλκιδικής (ή Αμφίσσης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Οι καρποί πρέπει να συγκρατούν την γέμιση καλώς. Η πάστα πρέπει να είναι από ρόζ εως κόκκινο χρώμα με σφικτή υφή , ωραίο άρωμα και γεύση. |
Γεύση τυπική της πράσινης ελιάς ισπανικού τύπου με γέμιση πάστας πιπεριάς ,εμβαπτισμένη σε διάλυμα άλμης και γαλακτικού οξέος. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 13-20 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8 % ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές χαλκιδικής ,πάστα πιπεριάς, νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ασκορβικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 459Kcal/ 110Kj |
Fat | 10.8 gr |
Of which saturated | 1.5 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 0.1 gr 0 gr |
Proteins | 2.3 gr |
Fibre | 0 gr |
Salt | 1.45 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ (ΙΣΠ. ΤΥΠΟΥ) ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές χαλκιδικής ή Αμφίσσης , που έχουν υποστεί εκπίκρανση με διάλυμα σόδας και εν συνεχεία εμβάπτιση σε άλμη και γαλακτικό οξύ. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Χαλκιδικής (ή Αμφίσσης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Οι καρποί πρέπει να συγκρατούν την γέμιση καλώς. Το αμύγδαλο πρέπει να είναι λευκού ή υποκίτρινου χρώματος με σφικτή υφή και ωραία γεύση. |
Γεύση τυπική της πράσινης ελιάς ισπανικού τύπου με γέμιση καρπό αμυγδάλου, εμβαπτισμένη σε διάλυμα άλμης και γαλακτικού οξέος. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 13-20 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8 % ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές χαλκιδικής , αμύγδαλο, νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ασκορβικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 667Kj /162Kcal |
Fat | 13.7 gr |
Of which saturated | 2.3 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 4.7gr 1.9 gr |
Proteins | 4.9 gr |
Fibre | 6.1 gr |
Salt | 2.3 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ (ΙΣΠ. ΤΥΠΟΥ) ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές χαλκιδικής ή Αμφίσσης , που έχουν υποστεί εκπίκρανση με διάλυμα σόδας και εν συνεχεία εμβάπτιση σε άλμη και γαλακτικό οξύ. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Χαλκιδικής (ή Αμφίσσης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Οι καρποί πρέπει να συγκρατούν την γέμιση καλώς. Το σκόρδο πρέπει να είναι λευκού ή υποκίτρινου χρώματος με σφικτή υφή και ωραία γεύση. |
Γεύση τυπική της πράσινης ελιάς ισπανικού τύπου με γέμιση σκελίδα σκόρδου, εμβαπτισμένη σε διάλυμα άλμης και γαλακτικού οξέος. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 13-20 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8 % ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές χαλκιδικής , σκελίδα σκόρδου, νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ασκορβικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 1-1,3-3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
NUTRITION DECLARATION | PER 100GR |
Energy | 452Kj /110Kcal |
Fat | 8.4 gr |
Of which saturated | 1.4 gr |
Carbohydrates Of which sugars | 6.5gr 2.9 gr |
Proteins | 2.1 gr |
Fibre | 3.1 gr |
Salt | 2.2 gr |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΜΑΡΙΝΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης ή Χαλκιδικής , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης Προιόν μαριναρισμένο με σκόρδο, ρίγανη, εξ.παρθένο ελαιόλαδο | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Στυλίδας- Άρτας ή Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές φυσικές ,σκόρδο, αλάτι, ρίγανη, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΜΑΡΙΝΑΤΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης ή Χαλκιδικής , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης Προϊόν μαριναρισμένο με ρίγανη, μπούκοβο και εξ.παρθένο ελαιόλαδο | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Στυλίδας- Άρτας ή Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : πράσινες ελιές φυσικές ,αλάτι, ρίγανη, μπουκοβο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΜΑΡΙΝΑΤΕΣ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΠΕΡΟΝΙ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης ή Χαλκιδικής , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης Προϊόν μαριναρισμένο με ρίγανη , καυτερό πιπέρι και εξ.παρθένο ελαιόλαδο | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Στυλίδας- Άρτας ή Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πράσινες ελιές φυσικές, αλάτι, ρίγανη, πεπερόνι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης ή Χαλκιδικής , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης και εν συνεχεία εκπυρήνωση. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Στυλίδας- Άρτας ή Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: εκπυρηνωμένος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :Εκπυρηνωμένες πράσινες ελιές φυσικές , νερό, αλάτι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: όπως δίνονται στο codex stand 66 Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΚΕΝΟ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης ή Χαλκιδικής , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης και εν συνεχεία εκπυρήνωση και κοπή σε ροδέλες.Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Στυλίδας- Άρτας ή Χαλκιδικής διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: ροδέλες ελαιοκάρπου, χωρίς τραυματισμούς, ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ πράσινο έως ανοικτό κίτρινο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :Ροδέλες πράσινης ελιάς , νερό, αλάτι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: όπως δίνονται στο codex stand 66 Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓHΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΚΕΝΟ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΑΣΠΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ (ΞΑΝΘΕΣ) | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ασπροκόκκινες (ξανθές )ελιές τύπου Αγρινίου , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Αταλάντης -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική και παχιά όχι όμως πολύ συμπαγής |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης ξανθής φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ καφέ κοκκινωπό έως ανοικτό πράσινο. | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8% ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ασπροκόκκινες ελιές φυσικές , νερό, αλάτι , ξύδι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 %max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΜΑΥΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Μάυρες ελιές τύπου Αγρινίου , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση σε διάλυμα άλμης. Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Κονσερβοελιά Αγρινίου- Αμφίσσης-Αταλάντης -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Λείος, χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική & παχιά όχι όμως πολύ συμπαγής |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης μαύρης φυσικής ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προιόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο έως ανοικτό καφέ | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8 % ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : μαύρες ελιές φυσικές , νερό, αλάτι, ξύδι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΕΛΙΕΣ ΘΑΣΟΥ ΣΤΑΦΙΔΩΜΕΝΕΣ (ΘΡΟΥΜΠΕΣ) | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Μαύρες ελιές Θάσου , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση κατά την διαδικασία παστώματος με χονδρό αλάτι . Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης , χωρίς περιεχόμενα υγρά .Οι ελιές διατηρούνται σε υψηλή αλατότητα με λίγο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Ελιά Θάσου διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: Σταφιδωμένος , χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. |
Γεύση ελαφρά υπόπικρη, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης μαύρης φυσικής ζαρωμένης ελιάς Θάσου και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 19-23 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 10- 15 % ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : ζαρωμένες ελιές Θάσου φυσικές , αλάτι, ελαιόλαδο. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ
|
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές καλαμών, που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης .Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης .Οι ελιές διατηρούνται σε υψηλή αλατότητα μετά το τέλος της ζύμωσής τους. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Νυχάτη καλαμών(Αιτωλικού -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας-Σπάρτης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: κυλινδροκωνικός ,κεκαμένος από την μια πλευρά , χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική και παχιά ,με ευχάριστη γεύση-άρωμα |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης ελιάς καλαμών και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προιόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο έως ανοικτό καφέ αναλόγως της περιοχής προέλευσης | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 15-30 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8- 11 % ρΗ: 3,6 –4,3 Αναλογία σάρκας-πυρήνα: 7/1 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών, νερό, αλάτι, ξύδι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές καλαμών και πράσινες , που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης .Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης .Οι ελιές διατηρούνται σε υψηλή αλατότητα μετά το τέλος της ζύμωσής τους. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Νυχάτη καλαμών(Αιτωλικού -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας-Σπάρτης)και πράσινες φυσικές( Αμφίσσης-Χαλκιδικής) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: κυλινδροκωνικός , χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική και παχιά ,με ευχάριστη γεύση-άρωμα |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική των φυσικώς εκπικρασμένων ελιών ποικιλίας καλαμών και πράσινης με πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο έως ανοικτό καφέ αναλόγως της περιοχής προέλευσης καλαμών και πρασινο-κίτρινο ως υποκίτρινο για την πράσινη | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 15-30 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8- 11 % ρΗ: 3,6 –4,3 Αναλογία σάρκας-πυρήνα: 7/1 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών, πράσινες, αλάτι,,ρίγανη εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. | Ανοχές ελαττωμάτων: φύλλα-μίσχοι: έως 0,5 % max Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
| ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΕΚΠΥΡΗΝΩΜΕΝΕΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές καλαμών, που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης και στην συνέχεια έχουν εκπυρηνωθεί σε εκπυρηνωτικό μηχάνημα .Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης .Οι ελιές διατηρούνται σε υψηλή αλατότητα | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Νυχάτη καλαμών(Αιτωλικού -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: εκπυρηνωμένος, κυλινδροκωνικός ,κεκαμένος από την μια πλευρά , χωρίς τραυματισμούς ,προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική και παχιά ,με ευχάριστη γεύση-άρωμα. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης ελιάς καλαμών και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο έως ανοικτό καφέ αναλόγως της περιοχής προέλευσης | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 15-30 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8- 11 % ρΗ: 3,6 –4,3 Αναλογία σάρκας-πυρήνα: 7/1 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών εκπυρηνωμένες , νερό, αλάτι, ξύδι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: όπως δίνονται στο codex stand 66 Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΣΑΚΟΥΛΑ VACUUM 150- 200- 250 GR 4. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ Ή ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΡΟΔΕΛΕΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές καλαμών, που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης και στην συνέχεια έχουν εκπυρηνωθεί και κοπεί σε ροδέλα σε εκπυρηνωτικό μηχάνημα .Η συνεκτικότητα της σάρκας σκληρή αναλόγως του βαθμού ζύμωσης .Οι ελιές διατηρούνται σε υψηλή αλατότητα | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Νυχάτη καλαμών(Αιτωλικού -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας-Σπάρτης) διαφόρων μεγεθών. ΚΑΡΠΟΣ: ροδέλες ελαιοκάρπου, χωρίς τραυματισμούς , προσβολές από έντομα ή ασθένειες, απαλλαγμένος από ξένα σώματα και ύλες. Σάρκα συνεκτική και παχιά ,με ευχάριστη γεύση-άρωμα. |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης ελιάς καλαμών και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες. Χρώμα βαθύ μαύρο έως ανοικτό καφέ αναλόγως της περιοχής προέλευσης | ΜΕΓΕΘΟΣ: LARGE – S. COLOSSAL Ελαιοπεριεκτικότητα: 15-30 % ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 8- 11 % ρΗ: 3,6 –4,3 Αναλογία σάρκας-πυρήνα: 7/1 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ελιές καλαμών ροδέλες , νερό, αλάτι, ξύδι, γαλακτικό οξύ. | Ανοχές ελαττωμάτων: όπως δίνονται στο codex stand 66 Eλ/κοί καρποί:2%max.Απώλεια κουκουτσιού:0.5% max |
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ PET 3-5 ΚΙΛΩΝ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ –ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟ ΔΟΧΕΙΟ 12-13 ΚΙΛΩΝ 3. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 370ΜL |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 24 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΠΡΟΙΟΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΜΗ |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΩΝ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές καλαμών, που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης και έχουν πολτοποιηθεί για την παραγωγή πάστας ελιάς καλαμών. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ελιές καλαμών(Αταλάντης -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας) διαφόρων μεγεθών. ΥΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Προϊόν με την μορφή πάστας λείας υφής με πολύ μικρούς κόκκους σάρκας ελιάς . |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης ελιάς καλαμών και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες, με μπαχαρικά Χρώμα βαθύ μαύρο έως μώβ | Χωρίς την παρουσία τριμάτων κουκουτσιών από την πολτοποίηση. Επιθυμητή η χρήση μπαχαρικών κατά την ακολουθούμενη δοσολογία από τον παρασκευαστή ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 5-6 %, ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πάστα ελιάς καλαμών, σκόρδο,μπαχαρικά, ελαιόλαδο, ξύδι. |
|
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 180 -500 -1000 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ) |
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: ΠΑΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΛΙΑΣ | |
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ | ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΑ |
Ελιές πράσινες, αμφίσσης ή χαλκιδικής που έχουν υποστεί φυσική εκπίκρανση με διάλυμα άλμης και έχουν πολτοποιηθεί για την παραγωγή πάστας πράσινης ελιάς. | ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ελιές πράσινες χαλκιδικής ή αμφίσσης (Αταλάντης -Στυλίδας- Βόλου- Άρτας) διαφόρων μεγεθών. ΥΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Προϊόν με την μορφή πάστας λείας υφής με πολύ μικρούς κόκκους σάρκας ελιάς . |
Γεύση ελαφρά πικρή, τυπική της φυσικώς εκπικρασμένης πράσινης ελιάς και πλούσιο άρωμα. Φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες, με μπαχαρικά. Χρώμα πράσινο έως ανοικτό καφέ | Χωρίς την παρουσία τριμάτων κουκουτσιών από την πολτοποίηση. Επιθυμητή η χρήση μπαχαρικών κατά την ακολουθούμενη δοσολογία από τον παρασκευαστή ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ: 5-6 %, ρΗ: 3,6 –4,3 |
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πάστα πράσινης ελιάς, χυμός λεμονιού, σκόρδο, μπαχαρικά, ελαιόλαδο. |
|
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | |
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| 1. ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ 180 -500 -1000 GR |
ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
| 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ |
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
| ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ) |