.

.

ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ

Η μαλτοδεξτρίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης που χρησιμοποιείται ως πρόσθετο τροφίμων. Παράγεται από άμυλο με μερική υδρόλυση και βρίσκεται συνήθως ως λευκή υγροσκοπική σκόνη ξηραμένη με ψεκασμό.

Η μαλτοδεξτρίνη είναι εύκολα εύπεπτη, απορροφάται τόσο γρήγορα όσο η γλυκόζη και μπορεί να είναι είτε μέτρια γλυκιά είτε σχεδόν άοσμη (ανάλογα με τον βαθμό πολυμερισμού).

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
BrowningΥψηλός
Υγροσκοπικότητα/υγροσκοπικές ιδιότητεςΥψηλός
ΠλαστικότηταΥψηλός
ΓλύκαΥψηλός
ΔιαλυτότηταΥψηλός
ΟσμωτικότηταΥψηλός
Μοριακό βάροςΧαμηλός
ΙξώδεςΧαμηλός
ΣυνεκτικότηςΧαμηλός
Ιδιότητες σχηματισμού πτερυγίωνΧαμηλός
Πρόληψη πληροφοριών μεγάλων κρυστάλλων ζάχαρηςΧαμηλός

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Εμφάνισηκίτρινη άμορφη σκόνη
pH4.0-6.5
Υγρασία10,0% μέγ
ΤΟΥμέγιστο 20
Φλαμουριά0,5% μέγ
SO2μέγιστο 0,0025%
 
 

Βιομηχανία τροφίμων

  • Κέικ, μπισκότα, παγάκια, μπάρες γκρανόλα, ξηρά μείγματα
    και παγωτά
  • Σούπες, σάλτσες, κρέμες και σάλτσες για σαλάτες
  • Διατροφικά και αθλητικά ποτά
 

• Σάκοι 25 κιλών
• 50 λίβρες
• FIBC

Τουλάχιστον 24 μήνες
μετά την ημερομηνία παραγωγής,
σε κλειστή συσκευασία. Καλύτερος
πριν από την ημερομηνία λήξης
στη συσκευασία.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο