.

.

ΛΙΠΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

Το λίπος πουλερικών είναι το συστατικό που απομένει μετά την εξαγωγή στερεών και υγρασίας κατά την κανονική διαδικασία επεξεργασίας του κρέατος. Χρησιμοποιείται ως ενέργεια για ζωοτροφές ή υδατοκαλλιέργειες.

 
 
 

Το λίπος πουλερικών είναι το συστατικό που απομένει μετά την εκχύλιση στερεών και υγρασίας στην κανονική διαδικασία λείανσης.

Η διαδικασία είναι ένα σύστημα εξατμιστή δύο σταδίων συνεχούς πτώσης μεμβράνης Dupps. Η διαδικασία λειτουργεί υπό κενό με το αρχικό στάδιο να λειτουργεί στους περίπου 120° F και το δεύτερο στάδιο στους περίπου 266° F. Το προϊόν χρειάζεται περίπου 30 έως 40 λεπτά για να περάσει μέσα από τους εξατμιστές και εκτίθεται σε θερμοκρασίες έως και 310° F. Δεν προστίθενται συστατικά, χημικά ή άλλα, στο τελικό προϊόν.

Το λίπος πουλερικών λαμβάνεται κυρίως από τον ιστό των πουλερικών κατά την εμπορική διαδικασία επεξεργασίας ή εκχύλισης.

Αυτό το τελικό προϊόν χρησιμοποιείται ως πηγή ενέργειας για ζωοτροφές και ιχθυοκαλλιέργειες και είναι ένα από τα πολλά συστατικά που θα χρησιμοποιήσει ένας διατροφολόγος για να διαμορφώσει μια πλήρη τροφή.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο