.
.
ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ
Η γλουτένη σίτου εξάγεται από το αλεύρι με έκπλυση του αμύλου. Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη που αποτελείται από δύο συστατικά γλιαδίνη και γλουτενίνη.
Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι τουλάχιστον 77%. Η γλουτένη είναι αδιάλυτη σε ό,τι έχει ικανότητα απορρόφησης νερού και ιξωδοελαστικές ιδιότητες.
Προδιαγραφές | |
Εμφάνιση | Κρεμώδης ανοιχτό κίτρινη σκόνη |
Οσμή | Ουδέτερος |
Υγρασία | 10% μέγ |
Πρωτεΐνη (Nx5,7)) | 75% min (DS) |
Φλαμουριά | 1,5 % μέγ |
Λίπος | 2,5% μέγ |
Ικανότητα δέσμευσης νερού | 150% ελάχ |
Βιομηχανία τροφίμων
- Προϊόντα αρτοποιίας και δημητριακά
- Σνακ με εξώθηση
- Ζυμαρικά, ζυμαρικά και κρούστες πίτσας
- Επεξεργασμένο κρέας και ψάρι
- Τροφές για χορτοφάγους, τροφές για κατοικίδια, υδάτινες τροφές και ζωοτροφές
- Σάκοι πολυπροπυλενίου με ένθετο/χάρτινα ελάσματα, καθαρό βάρος έως 50 κιλά
- Δοχεία από μαλακό πολυπροπυλένιο (μεγάλοι σάκοι) καθαρού βάρους έως 1.000 kg ή όπως έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη
- Χύμα
Η συσκευασία έχει το λογότυπο του κατασκευαστή και μια ετικέτα τοποθετημένη στη ραφή με τυπικές πληροφορίες καταναλωτή.
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.
Αποθήκευση: σε αεριζόμενο δωμάτιο στην αρχική συσκευασία σε θερμοκρασία κάτω από 25°C και σχετική υγρασία αέρα κάτω από 75%.