.

.

ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ

Η γλουτένη σίτου εξάγεται από το αλεύρι με έκπλυση του αμύλου. Η γλουτένη σίτου είναι μια φυτική πρωτεΐνη που αποτελείται από δύο συστατικά γλιαδίνη και γλουτενίνη.

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι τουλάχιστον 77%. Η γλουτένη είναι αδιάλυτη σε ό,τι έχει ικανότητα απορρόφησης νερού και ιξωδοελαστικές ιδιότητες.

 
Προδιαγραφές
ΕμφάνισηΚρεμώδης ανοιχτό κίτρινη σκόνη
ΟσμήΟυδέτερος
Υγρασία10% μέγ
Πρωτεΐνη (Nx5,7))75% min (DS)
Φλαμουριά1,5 % μέγ
Λίπος2,5% μέγ
Ικανότητα δέσμευσης νερού150% ελάχ
 
 

Βιομηχανία τροφίμων

  • Προϊόντα αρτοποιίας και δημητριακά
  • Σνακ με εξώθηση
  • Ζυμαρικά, ζυμαρικά και κρούστες πίτσας
  • Επεξεργασμένο κρέας και ψάρι
  • Τροφές για χορτοφάγους, τροφές για κατοικίδια, υδάτινες τροφές και ζωοτροφές
 
  • Σάκοι πολυπροπυλενίου με ένθετο/χάρτινα ελάσματα, καθαρό βάρος έως 50 κιλά
  • Δοχεία από μαλακό πολυπροπυλένιο (μεγάλοι σάκοι) καθαρού βάρους έως 1.000 kg ή όπως έχει συμφωνηθεί με τον πελάτη
  • Χύμα

Η συσκευασία έχει το λογότυπο του κατασκευαστή και μια ετικέτα τοποθετημένη στη ραφή με τυπικές πληροφορίες καταναλωτή.

Διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.

Αποθήκευση: σε αεριζόμενο δωμάτιο στην αρχική συσκευασία σε θερμοκρασία κάτω από 25°C και σχετική υγρασία αέρα κάτω από 75%.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο