.
.
ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ
Το σιρόπι γλυκόζης, γνωστό και ως γλυκόζη ζαχαροπλαστικής, είναι ένα σιρόπι που παρασκευάζεται από την υδρόλυση του αμύλου. Η γλυκόζη είναι ένα σάκχαρο. Ο αραβόσιτος (καλαμπόκι) χρησιμοποιείται συνήθως ως πηγή αμύλου στις ΗΠΑ, οπότε το σιρόπι ονομάζεται «σιρόπι καλαμποκιού», αλλά το σιρόπι γλυκόζης παρασκευάζεται επίσης από πατάτες και σιτάρι και λιγότερο συχνά από κριθάρι, ρύζι και μανιόκα.
Το σιρόπι γλυκόζης που περιέχει πάνω από 90% γλυκόζη χρησιμοποιείται στη βιομηχανική ζύμωση, αλλά τα σιρόπια που χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική περιέχουν ποικίλες ποσότητες γλυκόζης, μαλτόζης και υψηλότερους ολιγοσακχαρίτες, ανάλογα με την ποιότητα, και συνήθως μπορούν να περιέχουν 10% έως 43% γλυκόζη. Το σιρόπι γλυκόζης χρησιμοποιείται σε τρόφιμα για να γλυκάνει, να μαλακώσει την υφή και να προσθέσει όγκο.
Του είδους) | Procent στερεά | pH | DP1 | DP2 | DP3 | Ανώτερη ΑΣ |
---|---|---|---|---|---|---|
28 | 78-80 | 4.5-5.0 | 6-8 | 7-15 | 8-12 | 70-75 |
36 | 80 | 4.5-5.0 | 13-14 | 11-12 | 10 | 64-66 |
42 | 80-82 | 4.5-5.0 | 19 | 13-14 | 12 | 55 |
54 | 81 | 4.5-5.0 | 28-30 | 17-18 | 13 | 39-42 |
62 | 81-84 | 4.5-5.0 | 36-37 | 32 | 12-14 | 19 |
66 | 81-84 | 4.0-4.5 | 40 | 35 | 8 | 11 |
Βιομηχανία τροφίμων
- Δημητριακά, αρτοποιεία και σάλτσες
Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής
- Σκληρά ζαχαρωτά, ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, καραμέλες και
τσίχλα
Οι υπολοιποι
- Βιομηχανία αλκοολούχων ποτών
Τύμπανα 300 κιλών
• Flexibags
• IBC All
Τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημερομηνία
παραγωγής, σε κλειστή συσκευασία.
Καλύτερο πριν την ημερομηνία λήξης
στη συσκευασία.