.

.

μονοϋδρική δεξτρόζη

Η μονοϋδρική δεξτρόζη (D-γλυκόζη) είναι μια ζάχαρη που είναι μια σταθερή, άοσμη, λευκή κρυσταλλική σκόνη ή άχρωμος κρύσταλλος. Στην καθαρή της μορφή, έχει ισοδυναμία δεξτρόζης (DE) 100, που δείχνει ότι είναι 100% καθαρή δεξτρόζη, όχι μείγμα και με άλλες ουσίες.

Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων και μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στην αντικατάσταση της σακχαρόζης στο ψήσιμο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κονσερβοποιημένα προϊόντα, τις τσίχλες και τις κονσέρβες. Εκτός από αυτό, χρησιμοποιείται επίσης σε σκόνες ροφημάτων, σε καραμελόχρωμες και άλλες συνθέσεις όπου υποστηρίζει εκτεταμένη διάρκεια ζωής των προϊόντων.

 
 
 
 
ΣΤΑΦΥΛΟΣΑΚΧΑΡΟ
ΕμφάνισηΛευκοί κρύσταλλοι
Συγκεκριμένη περιστροφή52,5 – 54,0 °
Υγρασία10,0 % μέγιστο (απώλεια κατά το στέγνωμα)
Υπολείμματα κατά την ανάφλεξη (Τέφρα)0,25 % μέγ
Χημική δοκιμή99,5 % ελάχ
SO2Εξαρτάται από την προέλευση
ΓεύσηΜειλίχιο, γλυκό
 
 

Βιομηχανία τροφίμων

• Αρτοσκευάσματα και δημητριακά
• Γλάσο, φοντάν, κρέμες
• Γαλακτοκομικά επιδόρπια (παγωτά)
• Επεξεργασίας Κρέατος

Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής

• Καραμέλες και τσίχλες

Βιομηχανία ποτών

• Αναψυκτικά και συμπυκνωμένα ποτά
• Διαιτητικά και ενεργειακά ποτά

Ζωοτροφή

 

• Σάκοι 25 κιλών
• 50 λίβρες
• FIBC

Τουλάχιστον 12 μήνες
μετά την ημερομηνία παραγωγής,
σε κλειστή συσκευασία. Καλύτερος
πριν από την ημερομηνία λήξης
στη συσκευασία.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο